Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Születésnap

Születésnap

 

 A majom majd, később a majmok minden születésnapját megtartjuk. Rudi július 15-én született. Kap, egy kicsi tortát egy szál gyertyával és mellé még különböző ajándékokat. Többnyire, olyanok is találhatók közöttük, melyeket kifejezetten azért kap, hogy szétmarcangolja. Imád apró kabala tárgyakat szétrágni. Először a gyertyát eszi meg, csak azután lát a torta bekebelezéséhez. Oda van a tejszínhabért. Szinte úszik benne. Az utolsó cseppig megeszi, felnyalja még az asztalról is.

 

Legnagyobb alakítása egy jégkrém tortával  történt. Mivel több jégkrémet képes megenni egymás után, szülinapjára jégkrém tortát kapott. Ugyan azt csinálta azzal is, mint a tejszínhabbal. Felnyalta az utolsó cseppig. A buli végére, akkora hasa lett, mint egy pasának. Nem tudtuk elvenni a jégkrém tortáját, mivel féltékenyen őrizte. Féltünk is, nehogy torokgyulladása legyen ennyi jégkrémtől. De szerencsére semmi baja nem lett.

 

Mindent többszörösen becsomagolunk, mert örömet okoz neki a csomagok kihámozása. Közben, néha meg - megáll, és a csomagoló anyagokat, szalagokat is kóstolgatja. A  szülinapi bulija után mindig nagyon romos a konyha. Régebben a szobában tartottuk, de a csatatér rendbehozatala sok energiába került. Könnyebb a konyhát kitakarítani.

 

Fiatalabb korában gyermekeinktől kapott egy felfújható medencét. Egész nyáron abban fürdött. Mindennap levittük a parkba, feltöltöttük vízzel és a majom nagyon jól érezte magát. Az összes gyerek vele játszott. Időnként felszaladt egy fára, rovarokat vagy leveleket evett, terülj asztalkám volt a park. Ez az idilli állapot a következő nyárig tartott, amikor is szétrágta a medencéjét. Ettől kezdve fürdés csak otthon volt.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.